سازمان مدیریت صنعتی به عنوان اولین متولی و حامی بومیسازی کانونهای ارزیابی و توسعه در ایران، آکادمی پرورش ارزیاب حرفهای را در مسیر تحقّق شایستهمحوری و با هدف پرورش و رتبهبندی ارزیابان حرفهای راهاندازی نموده است که از معتبرترین مراکز تایید صلاحیت ارزیابان کانون است.
آکادمی پرورش ارزیاب حرفهای سازمان مدیریت صنعتی جهت پرورش و رتبهبندی ارزیابان حرفهای کانونهای ارزیابی و توسعه در ایران تاسیس شده است و اولین و از معتبرترین مراکزی است که صلاحیت ارزیابان کانون را تایید مینماید.
طی 19 دوره تا کنون بیش از 270 نفر در دورههای پرورش ارزیاب این آکادمی آموزش دیدهاند.
ما با برگزاری کارگاههای آموزشی و ایجاد شبکههای یادگیری، مدیران و کارشناسان مرتبط با حوزههای منابع انسانی، روانشناسی و مدیریت را با ظرایف برگزاری کانونهای ارزیابی و توسعه، آشنا کردهایم.
ما با پرورش ارزیابان حرفهای و تخصصی برای صنایع گوناگون، سازمانها و سایر مؤسسات مشاورهای را در مسیر تحقّق شایستهمحوری، مورد حمایت قرار داده و میدهیم.
خدمات و فعالیتهای این آکادمی عبارت است از:
- طراحی مدل و سیستم سنجش شایستگی ارزیابان؛
- برگزاری دورههای پرورش ارزیاب حرفهای ICPA در 4 سطح؛
- احراز صلاحیت و رتبهبندی ارزیابان حرفهای؛
- تشکیل و راهبری جامعه ارزیابان حرفهای در ایران.
آکادمی ما برنامهها و کارگاههای مختلف و متنوعی در حوزه “آمادگی تایید صلاحیت ارزیابان کانون” و “توسعه مستمر و حرفهای ارزیابان” دارد. که هر دو هفته یکبار برگزار میشود.
مزایای ما در حوزه پرورش ارزیابان حرفهای
- پیشینه طراحی و اجرای کانونهای ارزیابی و توسعه سازمان مدیریت صنعتی، به عنوان یکی از سازمانهای پیشرو این حوزه در کشور، از سال 1381؛
- تجربه ارزیابی بیش از 5000 مدیر ارشد، مدیر، سرپرست و کارشناس در سازمانها، نهادها و شرکتهای مختلف حاکمیتی، خدماتی و صنعتی؛
- طراحی و متناسبسازی ابزارها و تمرینهای اختصاصی، متناسب با چالشهای شغلی جامعه مخاطب، شایستگیهای مدیران و سازمانهای ذیربط؛
- تیم ارزیابان حرفهای و تایید صلاحیت شده مجرب، دارای سوابق مدیریتی و مشاورهای در شاخههای مختلف خدماتی و صنعتی؛
- حضور در شبکه یادگیری ارزیابان حرفهای سازمان؛
- امکان عضویت در تیم ارزیابان حرفهای سازمان.
کار ارزیابی یک فرآیند پیچیده است. ارزیاب میبایست طیف وسیعی از شایستگیها را دارا باشد و همواره در حال توسعه فردی باشد. بر مبنای این اصل، آکادمی ما به ارتقاء توانمندی، مهارت و شایستگیهای اریابان اقدام میکند. از جمله:
- بیطرفی؛
- توانایی ثبت و طبقهبندی رفتارهای مشاهده شده به طور مداوم؛
- شنونده خوب بودن؛
- توانایی تحلیل رفتار دیگران؛
خودکنترلی؛ و نیز - سطح بالایی از هوش، استقامت و تعهد.